دستورالعمل تحویل کالا به ناوگان دیجیکالا
۱ . لزوم لیبل نارنجی روی کالا
– ناوگان دیجیکالا و انبارهای سیار از پذیرش کالاهای بدون لیبل نارنجی معذورند.
– لیبل نارنجی شناسنامه کالاست، باید به صورت کامل وبدون خط خوردگی وبا وضوح بالا باشد و توسط فروشنده چاپ و روی تک تک کالاها به صورت صحیح چسبانده شود.
– لیبل نارنجی نباید روی مشخصات کالا ازقبیل نام ، مدل ، تاریخ انقضا و… چسبانده شود.
– لیبل نارنجی باید روی بسته بندی و یا جعبه ی کالا چسبانده شود واز نصب آن روی بدنه ی خود کالا خود داری شود.
۲ . بسته بندی مناسب و منظم کالاهای هر محموله.
– بسته بندی کالا وشرایط فیزیکی آن باید به نحوی باشد که از مرحله تحویل به ناوگان ویا انبارسیار تا تحویل به مشتری هنگام جابجایی آسیب نبیند.
– برای جلوگیری از آسیب دیدگی کالاها، بسته بندی ها باید با دقت وبا کیفیت انجام شود. کالاهای آسیب دیده در ورود کالا پذیرش نمی شوند و باعث کسری کالا و ناقص شدن محموله می گردد.
– در بسته بندی کالاهای شکستنی دقت لازم جهت مقاوم سازی انجام شود و حتما قبل از قرار گرفتن در کارتن، با فوم و یا نایلون حباب دار پوشیده شوند و روی کارتن برچسب و یا علامت ” شکستنی ” درج شود.
۳ . شرایط محموله ها.
– کالاهای کوچک وکالاهای متوسط وبزرگ هرکدام در محموله ای جداگانه باید باشند بطوریکه کالاهای کوچک در یک محموله و کالاهای متوسط و بزرگ در یک محموله جدا قرار میگیرند.
– انبار کالاهای کوچک از پذیرش کالاهای بزرگ و متوسط معذور بوده و در صورتیکه کالاهای کوچک و بزرگ در یک محموله قرار گیرند، محموله در انبار های دیجیکالا پذیرش نخواهد شد.
– اگر در یک روز چندین محموله ساخته اید همگی آنها را در سیستم در یک مرسوله قرار دهید.
– کالاهای هر محموله را در یک بسته ی مجزا قرار دهید و لیبل محموله را چاپ کرده و روی محموله الصاق کنید.
– ضمن اینکه کالاها باید با بسته بندی مناسب باشد، روی بسته بندی و یا کارتن هر محموله هم نام پنل مشخص باشد. در ساده ترین حالت میتوانید با یک ماژیک اسم پنل را روی بسته بندی و یا کارتنِ محموله بنویسید.
– درصورتیکه محموله حجم بالایی دارد و در یک بسته و یا یک کارتن جا نمی شود، روی تمامی کارتن ها و یا بسته بندی ها نام پنل و تعداد کارتن ها بصورت مشخص و خوانا نوشته شود. مثلا اگر نام پنل شما پرشیا می باشد و محموله شما ۳ کارتن شده است، روی کارتن اول بنویسید پرشیا ۱ از ۳ ، کارتن دوم پرشیا ۲ از ۳ و کارتن سوم پرشیا ۳ از ۳٫
– در نظر داشته باشید که محموله های انبارش و سفارش حتما بصورت جدا از هم بسته بندی شده و مشخص و جداگانه تحویل راننده شود.
– در صورتیکه محموله ناقص است و یک یا چند کالا کسری دارد باید بر روی بسته بندی ،موارد کسری درج شود ومشخص باشد. این مورد را به راننده نیز اطلاع دهید.
– به توصیه های رانندگان ناوگان در زمینه فرایند جمع آوری محموله هایتان توجه کنید.
– زمان دریافت محموله ها توسط راننده تعیین می شود.
– توجه داشته باشید که هر راننده ی ناوگان منطقه ای از شهر را برای تحویل محموله های فروشندگان تحت پوشش خود دارد و با در نظر گرفتن مسیر و محدودیت های ترافیکیِ شهر، زمان تحویل محموله از فروشنده را تعیین می کند. در این زمینه لازم است که فروشندگان همکاری های لازم را با رانندگان انجام دهند و هنگام مراجعه راننده به ایشان، حتما محموله آماده باشد.
– با رعایت موارد مذکور از سوی فروشندگان، راننده ی ناوگان نیز موظف است تا محموله های هر فروشنده را بطور جداگانه و بدون نقص و آسیب دیدگی به انبار ورود کالا تحویل دهد. این موارد تاثیر قابل توجهی در بهینه سازی فرایند تحویل کالا به انبار دیجیکالا خواهد داشت.